Natalie šokirala z lezbično sceno

Foto: Žurnal24 Natalie Portman Mila Kunis
Ameriška igralka Natalie Portman je občinstvo na beneškem filmskem festivalu šokirala z lezbičnim prizorom v drami Black Swan, v katerem se strastno poljublja s soigralko Milo Kunis.
Oglej si celoten članek

67. Beneški filmski festival se je uradno začel s predvajanjem drame Black Swan, ki je med občinstvom dvignila precej prahu zaradi lezbične scene z Milo Kunis in Natalie Portman.

 

Glavni igralki sta namreč posneli veliko pikantnih prizorov, v enem od njih se celo zabavata med rjuhami. O njunem poljubu se je veliko govorilo že pred premiero, zdaj pa je to postala glavna tema festivala.

 

Sicer pa drama, ki jo je režiral Darren Aronofsky, prikazuje brezčutno balerino (Natalie Portman), ki si obupno želi dobiti glavno vlogo v baletni predstavi. Film poleg lezbičnih prizorov vključuje tudi veliko drog in nasilnih prizorov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.