Natalija Gros spet žaluje

Foto: Mediaspeed Natalija Gros Foto: POP TV Natalija Gros Foto: Osebni arhiv Natalija Gros Foto: EPA Natalija Gros (na sliki) in Klemen Bečan sta prišla do srebra, Mina Markovič pa
"Počivaj v miru, rada te imam, za vedno," je zapisala.
Oglej si celoten članek

"Hvala za vse dragi moj ati, za vse lepe spomine, za vse lepe trenutke, tvoj smeh, šale, okusna kosila, vso podporo in se marsikaj.. Vem, da si me imel zelo rad in da si bil res ponosen name.. pogrešala te bom.. zelo..  ..lepo pozdravi tam gor nad oblaki se mojega Jureta, spijta kak dober viski za vse nas tu in nazdravita se na vajin zemeljski lajf! Mi pa gremo z življenjem naprej, z lepimi spomini in trenutki, ki bodo ostali v nas za vedno .. Počivaj v miru.. rada te imam, za vedno," je zapisala na facebooku. 

Nekdanja športna plezalka, ki je lani zmagala v šovu Zvezde plešejo, se je morala z bolečo izgubo soočiti na porodniškem dopustu pred štirimi leti, ko je za posledicami kapi umrl njen mož Jure Breceljnik. 

xxx

Natalija se je v šovu sicer na novo zaljubila.  Magazin Natalija Gros v šovu spoznala novo ljubezen

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:27 3. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.