Natalija pod srcem nosi ...

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nataliji Verboten so zdravniki že namignili, kakšnega spola je otrok, ki ga nosi pod srcem.
Oglej si celoten članek

Natalija Verboten je bila prijetno presenečena, ko je izvedela, da bo v drugo zibala. Zaradi zdravstvenih težav sta namreč z možem menila, da bo Max edinček. Tako pa se jim bo v prvi polovici marca prihodnje leto pridružil še en fantek, piše Nova. Max je nad novico, da se mu pridružil bratec navdušen in se že veseli, da se bo z njim lahko igral. 
 
Po prvem tromesečju, ko so jo mučile slabost in utrujenost, se Natalija počuti odlično. Kot nam je pred časom zaupala, namerava nastopati do začetka porodniškega dopusta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.