Natalija razkrila spol otroka

Foto: Žurnal24 Za svojega prvorojenca sta Natalija in Dejan nakupila že skoraj vse. (Foto: Boru
Natalija Verboten, ki že odšteva dneve do poroda, konec novembra z možem pričakuje sinčka.
Oglej si celoten članek

Mesec dni pred porodom je Natalija Verboten naznanila, da bo njen prvorojenec deček, kar nam je potrdil tudi njen soprog Dejan Bojič. O imenu bodoča starša že razmišljata, vendar bo to do poroda ostala njuna skrivnost.

Pevka, ki je včeraj v Kranju nastopila še zadnjič pred porodom, bo glasbeno prizorišče zapustila le za kratek čas, a ga bo dobro izkoristila. Dejan nam je namreč zaupal, da Natalija pripravlja novo ploščo. "Ostalo je presenečenje, tako da ne morem izdati niti avtorjev, bo pa kar velik zalogaj, nekaj čisto drugačnega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.