Natalija že večkrat naletela na zlorabo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Priljubljena pevka Natalija Verboten že vrsto let s petjem pomaga tudi na dobrodelnem področju, pri čemer je zelo previdna, saj je že večkrat naletela na zlorabo.
Oglej si celoten članek

Natalija Verboten se z veseljem odzove na dobrodelne nastope; nazadnje je na tak način razveselila otroke iz ptujske bolnišnice, kjer je pomagala zbirati sredstva za pižame in klimatske naprave. V svoji 20-letni karieri redno sodeluje na takšnih dogodkih, saj se ji zdi to povsem samoumevno. "Zdi se mi dolžnost vsakega človeka, da po svojih najboljših močeh pomaga sočloveku, pa tudi živalim v stiski," pravi Natalija, ki pa je pri tem vseeno previdna. "Seveda se, preden potrdim udeležbo, dobro prepričam o vseh podrobnostih, saj smo nekajkrat naleteli tudi na zlorabo."

Pevka se sicer odziva na različna dobrodelna povabila, a takšna, ki vključujejo bolne otroke, jo še posebej ganejo. "Odkar sem starš, se me zgodbe otrok še posebej dotaknejo in prikličejo solze v oči, kljub temu da znam sicer kar dobro zadrževati solze, ko je potrebno. Zanimivo je, da mi vsaka zgodba ostane v spominu in v 20 letih, odkar pojem, se je nabralo kar nekaj takšnih zgodb. Starejša, kot sem, bolj se zavedam, da je zdravje naših otrok in seveda tudi zdravje nas samih naše največje bogastvo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.