Nataša Gorenc odkrito o tem, kaj se ji dogaja v ljubezni

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Je priljubljena televizijska trenerka še samska?
Oglej si celoten članek

Zvezda šova The Biggest Looser, trenerka Nataša Gorenc, na televiziji velja za neizprosno, a srčno in taka je tudi v resničnem življenju. Po ločitvi poleg uspešnega posla sama vzgaja tri otroke, zato pravi, da za ljubezen trenutno ni časa, se je pa ne brani. A le, ko bo prišla prava ...

"Ljubezen? Poskusov je nekaj, a jih odbijam. Niti ne vem, kako bi to izpeljala. Dneve imam polne in se v tem trenutku težko komu  podrejam. Se ne mudi, glede na to, da sem bila toliko časa v zvezi, mi povsem paše, da imam svoj mir. Poleg tega, ta mali rabijo močno mamo, kar pomeni, da se ne morem lomiti s stvarmi, ki bi mi vzele preveč časa. Če si z nekom, pa je pošteno, da mu daš svoj čas. Jaz sem preveč čustvena in je zame to kar težko. Ko bo prišel nekdo, ki mi bo kliknil, takrat pa ni šans, da ne bi šla v tak odnos. Nisem pa človek, ki bi za svojo srečo ob sebi nujno potrebovala moškega. Ko bo prišel ta pravi, ga bom pa seveda zelo vesela,“ je, tako kot o ostalih življenjskih področjih, tudi o ljubezenskem iskreno spregovorila Nataša.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:24 16. November 2019.

    Želite najti dekle za eno noč? Dobrodošli - www.GetMeets.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.