Nataša Tič Ralijan: Tako se je spopadla z Gašperjevo smrtjo

Foto: RTV4/ zurnal24.si
Foto: RTV4/ zurnal24.si
Igralka po travmatičnem letu spregovorila o tem, zakaj je žalovala v tišini.
Oglej si celoten članek

Igralka in nekdanja soproga pokojnega igralca Gašperja Tiča, Nataša Tič Ralijan, je v oddaji Od blizu novinarki in voditeljici Vesni Milek zaupala, zakaj tragedije, ki se jim je zgodila pred dobrim letom, ni komentirala že prej. 

"Z določenimi ljudmi sem se že pogovarjala, a ne javno, poleg tega ne greš v dialog z nekom, ki je slabonameren. Pustiš, da tisto žogico sam valja v roki. Za te stvari bo vsak sam odgovarjal, v to verjamem," je odgovorila na vprašanje, kako se je spopadala z medijskim linčem pokojnega igralca. A Nataša na tragedijo in prihodnost kljub vsemu gleda zelo optimistično: "Verjamem, da sva povezana že od prej in da se bova srečala v naslednjem življenju, vloge bodo morda drugačne, vendar sva si bila namenjena in to je tako razvidno, da bolj ne more biti. Seveda sem začutila ogromno jezo, ampak to, kar je bilo moje, moram jaz podelati, kar se tiče ostalih … na nek način sem lahko v oporo, a le do neke mere. Cel ansambel, otroci, sestra, starši … vsak je imel svoj boleči kos. Mogoče je meni malo lažje, ker drugače gledam."

Slovenija Morilcu Gašperja Tiča po pritožbi višja kazen

Tekom pogovora je Gašperja pogosto omenila, predvsem, kako zelo ji je pomagal pri borbi z boleznijo, kako sta vse težke trenutke vedno premagovala s humorjem in ravno v času, ko je okrevala, ustvarila enega najbolj priljubljenih televizijskih likov, Ana Lizo. 

Spregovorila tudi Tičeva šefinja

V studiu se je Nataši pridružila tudi Barbara Hieng Samobor, ravnateljica Mestnega gledališča Ljublljanskega, in izdala, da so letošnjo celotno gledališko sezono posvetili Gašperju Tiču. 

"Vsi veste, da nas je Gašperjeva nenadna smrt zaznamovala in to ne samo na nivoju osebnih žalovanj, ki ima pač vsak svojega, ampak čisto v enem gledanju na svet," je povedala in javno okarala medije: "Ta javni in medijski genocid, ki se je v prvih urah zgodil vsem nam, ki smo žalovali, in pokojniku, to je popolnoma nezaslišano in si sploh ne zasluži odrske upesnitve." Z izborom predstav v letošnji sezoni želijo namreč opozoriti tudi na človečnost in sočutje, ki ju v današnji družbi manjka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:16 25. Junij 2019.

    tega ubogega dečka, ki je v zaporu bi morali odlikovati. Ko te en potuhnjen zahrbten GAY napije pol pa ga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.