Natascha Kampusch in njeno skrivnostno petje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mnogi se sprašujejo, ali so trije stavki, ki jih je zapela v pesmi podporne skupine SAG7, ki pomaga občutljivim (travmatiziranim) ljudem, povezani z njeno ugrabitvijo.
Oglej si celoten članek

"Tvoje življenje je kot vlakec smrti. Tvoje življenje spominja na vice. Nikoli ne boš heroj,“ je Natascha Kampusch zapela v pesmi ForGet You podporne skupine SAG7, ki poskuša s prodajo singla zbrati čim več denarja za svoje delo.

Nataschi lahko prisluhnete na 2:22.



Se te besede nanašajo na njeno ugrabitev? Natascho je Wolfgang Priklopil v svoji kleti zadrževal več kot osem let. 23. avgusta 2006 pa se je zgodil čudež. Takrat 18-letni Nataschi je uspelo pobegniti, a njenega trpljenja takrat še ni bilo konec. Travmatizirano dekle je moralo spoznati, da se je v teh osmih letih marsikaj spremenilo, med drugim je razpadel tudi zakon njenih staršev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.