Nategnili so ga: Denis Avdić v smrtnem strahu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Deželak je tik pred akcijo Deželak junak Avdiću pripravil presenečenje!
Oglej si celoten članek

Denis Avdić je doživel presenečenje kot še nikoli! Radio 1 je tik pred startom dobrodelne akcije Deželak junak, med katero se bo voditelj Miha Deželak odpravil na dobrodelno pot po Sloveniji. Skupaj s poslušalci bo zbiral denarna sredstva za otroke iz socialno šibkih družin, da bodo lahko šli na morje. 
 
"To je akcija, ki nikoli ne more imeti preveč reklame. Rekel sem si, kaj pa če bi še Denis opravil en izziv. Jaz bom na poti 10 dni, imel bom veliko izzivov, a ne bi bilo super, da še največja radijska zvezda v Sloveniji naredi nekaj dobrega za to akcijo," je veselo dejal Deželak.
 
Denis se je ponudil, da gre lahko na pot namesto njega, a je imel Deželak drugačno idejo.
 
"Ti boš skočil bungee jumping v kostumu superheroja. Imaš super moč, prepustil se boš in boš poletel. Enkrat moraš tudi ti nekaj takega narediti, saj zmoreš. Ljudje bodo še bolj podprli to akcijo. Naredil boš nekaj za to, da bo akcija še bolj plemenita, ljudje bodo leteli s tabo," je še dejal Deželak in Denisa, ki je priznal, da mu takšni izzivi niso blizu, poslal na "Solkanski most". Denisu je na obrazu pisalo, da je Deželaku zameril idejo in da ga je bilo strah
 
Seveda pa Avdića na koncu niso priselili v nekaj, kar je nevarno. S prevezo čez oči in v kostumu superheroja so ga eno uro vozili naokoli, na koncu pa spet parkirali pred radijem. Denis se tako ni pognal z mostu, ampak le z nizke rampe v napihljiv otroški bazenček z vodo. 

 Reakcija Deželaka, Anje Ramšak in Jane Morelj, ko so ga zagledali zmedenega in popolnoma premočenega na travi, je bila neprecenljiva. "Slovence pozivamo, da v čim večjem številu pošljemo SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Vsak SMS in vsak evro šteje,“ so sklenili v en glas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:30 27. Maj 2021.

    Pa koji klinac je ta Avdić, a še delamo na uvozu teh slepcev....

  • 13:11 27. Maj 2021.

    Fatalni moški za fehtan denar bosanki debil.

  • 09:23 27. Maj 2021.

    Nategnili??? Ssj pozna izraz potegnili!!! Srbizmi tudi v vašem mediju vse bolj v ospredju. Vse za pritegnitev pozornosti. Sicer pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.