Natoči si šampon

Ljudje se čedalje bolj zavedamo, da moramo za ohranjanje narave nekaj postoriti tudi sami. Pri tem je pomemben dejavnik ravnanje z embalažo, ki jo na srečo v veliki meri recikliramo.
Oglej si celoten članek

V Drogeriji Ilirija pa so šli še korak dlje, in sicer z novo točilnico za šampone in podobne kozmetične izdelke. Pod sloganom Bodi eko nudijo v točilnici omejen nabor izdelkov, ki si jih stranka lahko nalije v s seboj prineseno embalažo.

točilnica
Z možnostjo, da se embalažo, ki bi jo drugače zavrgli, še enkrat porabi, je Ilirija pokazala nov pristop k ekološki osveščenosti. Za enkrat so na voljo šampon, gel za prhanje, balzam in milo za roke. V primeru uspeha bodo ponudbo razširili.

Drogerija Ilirija se nahaja na Tržaški 40 v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.