Naušniki in kape z ušesi

Foto: Shutterstock kapa ženska zima Foto: Asos kapa Foto: New Look kapa Foto: Boohoo kapa Foto: Boohoo kapa
V mrzlih dneh naj vam ušes ne grejejo samo klasične kape, temveč tudi naušniki, kučme in kape z ušesi.
Oglej si celoten članek

"Krznene kape ostajajo številka ena med modnimi pokrivali tudi v letošnji sezoni," pravi stilistka in modna oblikovalka Metka Reberšak. S krznom obdana pokrivala popestrijo preprosta oblačila in so najtoplejši modni dodatek. "Nujna modna zapoved pravi, da jih je treba nositi na spuščene lase," razkriva sogovornica.

Letošnja modna poslastica pa so pokrivala, ki posnemajo živali (pokrivala z ušesi), pri čemer prednjačijo tista, ki posnemajo mačke.

Naušnike, ki se vsako leto znajdejo na prodajnih poličkah, pa Reberšakova predlaga pogumnejšim in tistim, ki si z nošenjem kape ne želijo uničiti pričeske. Letos so na voljo v različnih barvah in materialih, seveda tudi v krzneni različici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.