Navade, ki uničujejo naše spolno življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pazite na spodnje stvari, če si želite več akcije v spalnici.
Oglej si celoten članek

Premalo spanja
Pomanjkanje kakovostnega spanca lahko vpliva na celotno telo, posledično tudi na tvoj seksualni libido. To seveda velja za oba spola.

Premalo telesne aktivnosti
Za zdravje našega telesa je nujno da se vsak dan gibamo vsaj pol ure in da se nam ob tem poveča srčni utrip, seveda. A vadba vpliva tudi na stimulacijo spolnih organov, saj se med športom poveča pretok krvi po našem telesu. Da o izoblikovani, seksi postavi ne govorimo. Bolj kot boste samozavestni, bolj si boste želeli seksa.

Slaba prehrana
Zaradi slabe prehrane imamo pomanjkanje vitaminov in mineralov, ki so povezani tudi s seksualno željo in funkcijo. Cink je zelo pomemben za moško spolno zdravje. Poleg tega pa je pomemben tudi vitamin B, ki ga najdemo v piščancu, lososu in tuni.

Spalnica je namenjena je …
Če imate v spalnici televizijo in ste nenehno na postelji, tam jeste, se sproščate med gledanjem najljubše serije, berete knjigo in celo delate, je to zelo slabo. Naj bo vaša spalnica, predvsem postelja, rezervirana za spanje in seks.

Alkohol
Vsi vemo, da nas lahko kozarec vina sprosti in nam naše misli tavajo k seksu, a če boste popili preveč alkohola, boste dosegli ravno obratno od želenega. Seks ne bo dober. Pika.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.