Naval na Val že 40 let

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Val 202. Najbolj poslušana radijska postaja bo v soboto s 24 urami programa v živo praznovala 40 let.
Oglej si celoten članek

Val 202 ali drugi program Radia Slovenija, ki je najbolj poslušana radijska postaja pri nas, bo v soboto praznoval 40. obletnico ustvarjanja, ki jo bo kronal z ekskluzivnim 24-urnim radijskim programom 40 Non Stop.

Med glasbene poslastice v Studiu 14, kjer se bodo v živo zvrstili Bilbi, Zlatko, Pliš in Muff, bodo poslušalce vodili Nejc Jemec, Janez Martinčič, Miha Šalehar, Danila Hradil Kuplen, Jasna Rodošek, Maja Šumej, Matej Praprotnik in Uroš Volk, nočni špil pa bo pripadal skupinama Elvis Jackson in Res Nullius.

Val 202 ostaja zvest Valu

“Val 202 dela to, v kar verjame, da je dobro za njegove poslušalce, in ne tistega, kar bi bilo morda dobro za radio in njegove lastnike. Val 202 je javna radijska postaja in v tej luči želimo delati tisto, kar navdušuje nas in seveda tudi poslušalce,” je o kvalitetah Vala 202 spregovoril Jure Longyka, avtor oddaj Izštekani in Telestar, ki ostajata zvesti svojemu konceptu, saj Longyka razmišlja, zakaj delati revolucijo, če je zadeva kakovostna.

Andrej Karoli, urednik in voditelj, pa kot glavni kvaliteti radia izpostavlja vsebino in kredibilnost. “Mi se ne gremo na vso moč neke popularizacije, senzacionalizma, saj si nacionalni radio tega ne privošči. Ali povedano z eno besedo – vsebina, to naredi Val 202 za najbolj poslušan radio.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.