Navalite na cvetoči smeh

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Začetek tedna je, zato navalite na smeh. Ponedeljek je čas za stand up, tokrat tak, ki v novi sezoni prinaša Naval smeha. Nocoj ob 20.30 v ljubljanski Cvetličarni.
Oglej si celoten članek

Stand up iz Cvetke gre zopet v živo na Val 202. Najboljše šale ponedeljkovega programa bo Val 202 v živo prenašal neposredno iz Cvetličarne.

Za radijske poslušalce je pričaranje pravega vzdušja stand up komedije še kako pomembno, zato je Naval smeha gotova naložba v odličen in smeha poln večer. Poleg sproščanja v svežem materialu najboljših komikov bosta za humorne glasbene vložke tudi poskrbela radijska voditelja.

Za smeh bodo v radijskem delu poskrbeli tudi Boštjan Gorenc - Pižama, Tin Vodopivec, Mladen Pahović, Janez Trontelj, Mladen Pahović, gostitelj večera pa bo Andrej Težak - Tešky.

Cena vstopnice je 9 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.