Navdušila z napitnino

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Taylor Swift je navdušila osebje filadelfijske restavracije, v kateri je pustila visoko napitnino.
Oglej si celoten članek

Radodarna 23-letna pevka Taylor Swift, ki je na večerjo prišla po nastopu, je osrečila osebje v italijanski restavraciji Ralph's Italian, kjer je osebje nagradila s 500 dolarji napitnine, medtem ko je za samo večerjo, na katero je peljala prijatelja Eda Sheerana in Austina Mahoneja ter 18 plesalcev in drugih članov ekipe z njene turneje Red, pa odštela 800 dolarjev. "Taylor je bila zelo, zelo prijazna," je o pevki, ki je jedla piščanec s parmezanom, povedal vodja restavracije Ron Trombino in dodal, da je zelo prizemljena oseba.

Mlada country zvezdnica pa ni edina, ki za nagrajevanje postrežbe v restavraciji rada seže globoko v žep. Angelina Jolie in Brad Pitt sta lani v londonski restavraciji za večerjo s prijatelji zapravila 3.000 dolarjev in k temu dodala še tisoč dolarjev napitnine, rekorder pa je bil Jay-Z, ki je pred dvema letoma v miamijskem nočnem klubu drugo za drugo naročal stekelnice dragega šampanjca, ob koncu noči pa natakarje, ki so stregli njegovemu omizju, nagradil s kar 50 tisoč dolarji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.