Naveličani enobarvnih pirhov? Tu je nekaj svežih idej

Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi Foto: Profimedia pirhi
Seveda je najlažje jajca obarvati v klasično rdečo, modro, zeleno ali oranžno barvo, še lažje pa jih je skuhati v vodi s čebulo ... A zakaj ne bi vsaj nekaj jajčk okrasili tako, da bodo popestrili klasično mavrico pirhov.
Oglej si celoten članek

Okrasite jajčka s čipko, mu nadenite ušeska in naredite zajčka, lahko pa na jajčka preprostoo narišete rožice ali kakšne druge vzorce, ki so vam všeč. Pozabite na enobarvna jajčka, ki jih imate vsako leto ... Poigrajte se in jih okrasite tako, da jih bo opazil vsak, ki bo sedel za vašo mizo. Več v galeriji.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.