Navijajte za svojo košarkarsko trojko

Foto: KZS/Dominik Konjedic
Foto: KZS/Dominik Konjedic
Košarkarska zveza Slovenije ta konec tedna v Ljubljani pripravlja prvi mednarodni turnir tri na tri Fiba Europe v zgodovini ulične košarke. Začetek prireditve je ob 15. uri.
Oglej si celoten članek

Na košarkarskih podlagah na Prešernovem trgu se bo pomerilo 12 ekip nekdanje Jugoslavije, v dveh predtekmovalnih skupinah pa bodo Slovenijo zastopale tri ekipe; Slovenija 1 je državni prvak. Ekipi Slovenije 1 (Aleš Kunc, Jasmin Hercegovac, Aleš Primc, Luka Završnik in Gašper Budkovič) ter Slovenije 3 (Uroš Ninič, Jan Mesič, Luka Golež, Miloš Savkovič in Boštjan Ortar) bosta igrali v skupini A s Srbijo 1, Makedonijo 1, BiH 2 in Hrvaško 2, Slovenija 2 (Gregor Jakhel Kolarevič, Gašper Jeromen, Mirko Stambolija, Oliver Jordan in Robi Abramovič) pa v skupini B s Hrvaško 1, Črno Goro, BiH 1, Makedonijo 2 in Srbijo 2.

Ob tem se bodo odvili tudi slovenski turnirji članov, mladincev, pionirjev in žensk, na katere je še možna prijava.

Vstop je prost.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.