Naya Rivera: So reševalci dobili pomoč iz onostranstva?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zanimivo naključje.
Oglej si celoten članek

Smrt Naye Rivera ni prva smrt, ki je doletela zasedbo serije Glee. 13. julija 2013 je namreč zaradi prevelikega odmerka umrl zvezdnik Corey Monteith, točno sedem let pozneje, 13. julija 2020, pa so iz vode potegnili Riverine posmrtne ostanke.

Igralec Kevin McHale, ki je v seriji igral Artieja Abramsa, verjame, da ne gre za naključje. "Nisem veren, a težko me boš prepričal, da Corey ni pomagal najti našega dekleta,“ je zapisal na Twitterju in dodal, da sta si bila Corey in Naya v mnogih pogledih zelo podobna. "Tako prijazna, noro nadarjena, zabavna in zares dobra človeka,“ je še dodal.

Naya je utonila v jezeru Piru. Policija predvideva, da je podcenila tokove, ki so odnesli njen čoln. Z zadnjimi močmi je rešila 4-letnega sina, svojega življenja pa ji žal ni uspelo rešiti.

Najboljši videi so na Joongli!


Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.