NBC šokiral na 11. september

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V ZDA se je 11. septembra ob 8.46 ustavilo življenje, kar pa ni zmotilo televizije NBC, da ne bi predvajala intervjuja s članico Kardashianovega klana.
Oglej si celoten članek

Medtem ko so ameriške televizije ABC, CBS in Fox 11. septembra ob 8.46 zjutraj v tišini predvajale posnetke gasilcev, policistov in užaloščenih družin, ki so se na različnih lokacijah po Združenih državah, predvsem pa v  New Yorku in Washingtonu, spominjali terorističnega napada na newyorška trgovinska dvojčka pred 11 leti, je televizija NBC živela v svojem svetu.

Namesto da bi se v trenutku tišine poklonili preminulim, so namreč v jutranji odddaji Today raje predvajali intervju z zvezdnico resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians oziroma glavo družine Kardashian Kris Jenner. Da bi bila žalitev še hujša, pa je šlo za pogovor o povečanju njenih prsi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:34 12. September 2012.

    Mene bolj šokira dejstvo, da je 11/9 delo ameriške vlade.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.