Ne boste ga prepoznali! Močno porejen Christian Bale

Foto: Profimedia Foto: Profimedia Foto: Profimedia Foto: Profimedia
Kakšna razlika!
Oglej si celoten članek

Igralec Christian Bale je eden tistih igralcev, ki bo za vlogo naredil vse. Tako je leta 2004 za film Izginjanje shujšal kar na 45 kilogramov.

Trenutno se igralec pripravlja na vlogo v novem filmu, kjer bo zaigral nekdanjega podpredsednika Dicka Cheneya. Za to vlogo se je moral precej zrediti. Šel je celo tako daleč, da si je obrvi pobarval na svetleje, da bi bil še bolj podoben nekdanjemu politiku. Pod fotografijami, ki so se pojavile na družbenih omrežjih so se oglasili njegovi oboževalci, ki so nad njim popolnoma navdušeni. Nekateri pa se zgražajo, češ, da gredo nekateri igralci za vloge predaleč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.