Ne boste verjeli, kaj ima Elon Musk na nočni omarici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ustanovitelj Tesle ima, glede na postavljene predmete na njegovi nočni omarici, prav poseben okus.
Oglej si celoten članek

Novi šef Twitterja Elon Musk je na Twitterju objavil fotografijo svoje nočne omarice in z njo presenetil sledilce. Na nočni omarici so poleg štirih odprtih pločevink dietne kokakole v zlatih pločevinkah še dva revolverja, skoraj prazna steklenica vode ter amulet.

Po poročanju New York Posta naj bi šlo v tem primeru za repliki pištole in revolverja, ki sta popolnoma nenevarni. Pištola je replika pištole z vžigom na kremen, ki jo je uporabljal George Washington, prvi predsednik ZDA. Shranjena je v leseni škatli s sliko slikarja Emanuela Leutzeja na notranji strani pokrova. Prikazuje Washingtonovo prečkanje reke Delaware. Revolver pa je replika revolverja Diamondback 357 iz videoigre Deus Ex: Human Revolution. Musk sicer velja za zagovornika ameriške zakonodaje o orožju, vendar med drugim tudi meni, da bi morali biti strogi pregledi in preverjanja preteklosti posameznika, ki poseduje orožje, obvezni. Kot smo že omenili, je na nočni omarici tudi amulet, natančneje tibetanski amulet znan kot vajra ali dorje, ki simbolizira moško pot do razsvetljenja. Poleg tega so na nočni omarici tudi številni odtisi od pločevink kokakole, kar je Musk tudi sam izpostavil s svojim zapisom: "Nimam opravičila za manjkajoče podstavke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.