Ne boste verjeli, kaj je po poklicu!

Foto: Reuters Nicole Minetti Foto: Reuters Nicole Minetti Foto: Reuters Nicole Minetti Foto: EPA Nicole Minetti Foto: EPA Nicole Minetti Foto: EPA Nicole Minetti
Italijanska političarka Nicole Minetti je prav gotovo vsestransko dekle.
Oglej si celoten članek

Nekdanja zobozdravnica bivšega italijanskega premierja Silvia Berlusconija in kot članica njegove stranke lombardijska deželna svetnica Nicole Minetti, ki je bila včasih tudi plesalka, se je tokrat na milanskem tednu mode preizkusila kot manekenka. Na modni pisti se je sprehodila v kopalkah in s svojo bujno postavo požela pravo navdušenje. "Moda in politika gresta zlahka z roko v roki,“ je izjavila lepotička po svojem nastopu.

26-letnica se je sicer lani spopadla z obtožbami, da je bila ena izmed tistih, ki naj bi na Berlusconijevih neslavnih "bunga bunga" zabavah napeljevali mlade ženske k prostituciji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    14:58 25. September 2012.

    Enaka kot Majda Potrata. Ni da ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.