Ne boste verjeli, kaj je ponudil Pirc Musarjevi v zameno za polet s falconom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nataša Pirc Musar pravi, da je bila to najbolj simpatična čestitka, ki jo je prejela po izvolitvi za predsednico Slovenije.
Oglej si celoten članek

Nataša Pirc Musar je bila pred slabim tednom izvoljena za prvo predsednico Slovenije. Čestitk je deževalo, nekatere pa so bile verjetno bolj izvirne od drugih. Prav posebno je Pirc Musarjeva delila na Twitterju. 

V njej jo je nekdo prosil, naj ga vzame s sabo na falcon, če bo prostor, v zameno pa ji bo pokazal trik s kartami ali ji razložil obvode in integrale. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 17:13 18. November 2022.

    ŽAL NE VIDIM, KER ME BODOČA PREDSEDNICA BLOKIRA. TOREJ NI IN NE BO PREDSEDNICA VSEH SLOVENCEV

  • 15:46 18. November 2022.

    Za razliko od Pahorja se bo zdaj skozi slišalo o predsedniku

  • 14:03 18. November 2022.

    ta falcon je stara škatla, ki je bil kupljen za časa drnovška, ki je naročil manjše letalo za prelet atlantika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.