Ne boste verjeli, kaj si Kataya brije

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Kataya se že dve leti poslužuje lepotne prakse, za katero pravi, da je v svetu lepotnih blogerk že priznana.
Oglej si celoten članek

"Obraz si brijem že dve leti in dlačice ne zrastejo močnejše," je povedala Kataya. "Brijem si samo puhec ob strani obraza."

Kataya se je za ta postopek odločila, ko je prebrala, da so si obraz brile nekatere hollywoodske zvezde v 50. letih. Po britju naj bi imele sijočo kožo, na katero se ni prijel puder. Kataya kot glavni razlog za takšno odločitev navaja gladko kožo, lažje nanašanje pudra ter svilnat obraz brez dlačic. 

Svojo rutino je pokazala tudi na svojem blogu, kjer obljublja bralcem vpogled v njeno življenje, nasvete in osebne izpovedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:51 25. November 2016.

    Kataya lahko užge edino pri Avdiću.... edinemu uvožencu, ki še dons misli da je odkril bistvo slovenskega naroda... pa ma …

  • 13:49 25. November 2016.

    Ne morem verjet s kako nepomembnimi stvarmi se slovenci obremenjujejo.... PRVIČ... Kataya je umetniško ime, za katerim se najbrž skriva …

  • 18:45 2. September 2016.

    hahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.