Ne boste verjeli, kaj so Mireli kirurgi zašili nazaj

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Zato se je Mirela Lapanović odločila za ta korak.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja, Mirela Lapanović, se je odločila za himenoplastiko oziroma obnovo himena, kar pomeni, da je, vsaj v teoriji, spet devica …

Poseg je opravila v Banja Luki pri dr. Alenu Azariću, ki ga je spoznala v šovu Parovi. "Tudi on je bil tekmovalec in tako kot jaz je zapustil šov, ko je videl, kaj počne produkcija s tekmovalci. Psihično in fizično izživljanje, ko zboliš, ti niso dovolili do zdravnika ali psihologa. Razmere so bile obupne in tokrat sem imela srečo, da je moj moški reagiral in se boril, da me reši iz pekla,“ je za Žurnal24 povedala Mirela, ki se je za ta poseg, ki je potekal pod splošno anestezijo in trajal približno 20 minut, odločila zaradi svojega partnerja in bodočega moža Nebojše.

Mirela Mirela Lapanović: Preberite izsek iz njene erotične knjige

"Ker si to zasluži. Ponosen je, da sem to storila zanj. On je moj heroj, ljubezen, sreča in ponos. Kmalu se seliva v Ljubljano, kjer bova odprla butik in kupila stanovanje. Končujem knjigo in se veselim novih zmag. Vabijo me še v en resničnostni šov, a zaenkrat me to ne zanima. Posvetiti se želim družini in bodočemu možu ter poslu in življenju na svobodi. To je neprecenljivo!“

Mirela nam je še razkrila, da se počuti dobro, le seksati še ne sme. Nešo ji bo lahko "drugo" nedolžnost, za katero je plačala 400 evrov, vzel šele čez 14 dni.

Poseg je v Banja Luki stal 400 evrov.

Magazin Mirelo Lapanović rešil zdravnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 28

  • 22:38 23. Februar 2018.

    Če ta ni psihično motena s potrdilom, potem pa tudi ne vem, no!

  • 23:34 21. Februar 2018.

    Pa koga to zanima, kaj so tej ženščini prišili, sešili, zašili ... koga?

  • 15:32 21. Februar 2018.

    tudi naši politiki pravijo, da so pošteni, zakaj potem prostitutka ne bi mogla biti nedolžna

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.