Ne boste verjeli, kaj želi postati Kim Kardashian

Foto: Profimedia
Izpit ima leta 2022.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je počela že marsikaj in njeni podvigi so bili skorajda vedno zelo uspešni. Je poslovna ženska, influencerka, resničnostna zvezdnica, oblikovalka oblačil in tudi mamica in žena. Sedaj pa bi 38-letnica rada postala še odvetnica.

Kim je razkrila, da je že začela štiriletno pripravništvo v neki odvetniški pisarni v San Franciscu, pravosodni izpit pa jo čaka leta 2022.
Za to kariero se je odločila zaradi Alice Johnson, ki je bila zaradi preprodaje drog obsojena na dosmrtno ječo. Kardashian se je aktivno zavzela za njeno pomilostitev. Šla je celo do predsednika Donalda Trumpa in ga prepričala, da je obsodba prekruta. Kim je ob tej zmagi začutila še večjo željo po tem, da pomaga popraviti pravni sistem, ki je mnogokrat krivičen.

Kimin vzornik je njen oče Robert, ki je umrl leta 2003, veljal pa je za enega najboljših odvetnikov ZDA, med drugim je zastopal zvezdnika O.J.-ja Simpsona, ki je bil obtožen umora žene Nicole, a je bil spoznan za nedolžnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:06 12. April 2019.

    Če je začela pripravništvo, pomeni, da je končala pravno fakulteto ... Pa tako bebavo se obnaša?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.