Ne boste verjeli, kako je bil Avdić videti pred več kot 20 leti

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Denis Avdić s to fotografijo nasmejal splet.
Oglej si celoten članek

Glede na to, da se radijski voditelj in stand up komik šali vsak dan, 1. april ni zanj prav nič drugačen od ostalih dni v letu. Vseeno pa je Denis svojim oboževalcem pripravil prav posebno presenečenje in na Facebook strani Denis Avdić SHOW - Radio 1 objavil svojo fotografijo iz devetdesetih, na kateri nosi frizuro v stilu glasbenika Adija Amolarja

"V 90ih sem očitno sexal z Adijem Smolarjem??? Po 'dogodku' so nastale naslednje pesmi: Pasji dnevi, Svinja pijana, Jaz sem nor," je zapisal ob fotografiji, na kateri je z dolgimi skodranimi lasmi skoraj neprepoznaven, in nasmejal več kot 1200 Facebook prijateljev.

xxx

Magazin Avdić Kranjcu, da ni legenda, Kranjec odkorakal z intervjuja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:53 3. April 2019.

    V uniformi, ko je bil policist, ga pa ne boste pokazali?

  • 20:24 3. April 2019.

    100% bosanac....

  • Aro
    11:42 3. April 2019.

    Ista golobrada baba kot sedaj.....samo lasje so bolj redki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.