Ne boste verjeli, kdo je čestital kraljici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ob platinastem jubileju je kraljici čestital tudi severnokorejski diktator Kim Jong-un.
Oglej si celoten članek

Kim, ki je tako kot britanska monarhinja Elizabeta II. svoj položaj podedoval po očetu, ji je napisal pismo, je včeraj potrdilo severnokorejsko zunanje ministrstvo. Vsebina sporočila ni bila razkrita.

Kot je razkril tiskovni predstavnik Buckinghamske palače, je zasebno sporočilo Kim Jong-una v skladu s standardno prakso prejemanja sporočil iz držav, s katerimi imajo diplomatske odnose, poroča britanski Mirror. Uradniki vsebine sporočila niso delili, češ, da gre za zasebno sporočilo, naslovljeno na 96-letno monarhinjo.

Severna Koreja in Velika Britanija vzdržujeta diplomatske odnose od leta 2000 in imata kljub napetostim med državama veleposlaništva v vsaki državi.

Foto: Profimedia KIm Jong un

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 02:00 5. Junij 2022.

    kurt: butelj ostane butelj. ha.

  • 09:18 4. Junij 2022.

    Vi nam raje napišite, kdo je čestital naši novi vladi in premierju? Aja, nobeden..smola pa taka.

  • 08:05 4. Junij 2022.

    Res neverjetno.., ko sta oba na oblasti preko nepotizma, ampak enega označujete z "diktatorjem", drugo osebo pa s "kraljica". Da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.