Ne boste verjeli, kdo je Orlandova nova

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Paparaci so opazili, da sta si Orlando Bloom in Selena Gomez nevarno blizu. Gre za novo romanco?
Oglej si celoten članek

Potem ko se je razšel s supermanekenko Mirando Kerr, so Orlanda Blooma že vsaj dvakrat opazili z otroško zvezdnico Seleno Gomez, od katere je starejši 16 let. Prvič pred enim mesecem, ko sta na Instagramu objavila skupno fotografijo, nazadnje pa so ju zalotili zunaj studia Chelsea Handler, a ko je fotograf začel fotografirati, je Orlando hitro poskočil in s tem dal vedeti, da se nekaj kuha.

Viri so ob tem izdali, da naj bi se par pred studio celo pripeljal v istem avtomobilu, kasneje pa naj bi skupaj tudi odšla.

O tem zdaj poročajo številni ameriški mediji, ki namigujejo, da naj bi se Orlando za Seleno zagrel zgolj zato, ker so njegovo bivšo Mirando leta 2012 povezovali s Seleninim bivšim fantom Justinom Bieberjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.