Ne boste verjeli, kdo je sorodnik Tomaža Jeraja

Foto: Agencija Ekskluzivno
Foto: Agencija Ekskluzivno
Član skupine Čuki v sorodu s Tomažem Jerajem.
Oglej si celoten članek

Nekdanji tekmovalec Big Brotherja Tomaž Jeraj ima slavnega sorodnika. Njegov stric je član skupine Čuki Vinko Cankar. Tomaž nam je zaupal, da se je s skupino veliko družil v mladosti, ko se je začel njen vzpon. Tomažev oče je celo igral v enem od njihovih spotov. V videu za pesem Štorklje je upodobil duhovnika.

Čeprav ima glasbo v krvi, pa Jeraj nikoli ni pomislil na glasbeno kariero, se je pa pred kratkim lotil novega hobija. "Sam se učim igrati na kitaro. Gre za mojo dolgoletno željo, ki pa si je doslej nisem mogel privoščiti,“ je povedal Tomaž, ki ga je za kitaro spet navdušila njegova prijateljica, pevka Maja Prašnikar.

Ju bomo kmalu videli skupaj na odru?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:41 10. Maj 2016.

    najboljši v Žurnalu so pa članki tipa "Ne boste verjeli......." Še boljši od tistih "pokazala jo je". <br /><br />Čisto …

  • 11:45 10. Maj 2016.

    En tip, ki je nekaj dni nazaj v istem cajtngu jamral, da je nerazumevajoča banka dala na dražbo njihovo hišo …

  • 10:37 10. Maj 2016.

    Tudi jaz ne verjamem, kdo za vraga je Tomaž Jeraj, res ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.