Ne boste verjeli, kdo je to!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Znana pevka Alicia Keys je na fotografiji, ki jo je na spletu objavil njen raperski mož Swizz Beatz, skoraj neprepoznavna.
Oglej si celoten članek

Raper in glasbeni producent Swizz Beatz, ki je svojo ženo Alicio Keys ujel v objektiv ob njenem prihodu iz morja, je fotografijo nato objavil na Twitterju, poleg pa zapisal: "Moje Bondovo dekle."

Znana pevka je v malih bikinkah pokazala svoje obline, vendar je več pozornosti požela njena na videz gola glava. Se je Alicia morda znebila svojih značilnih kodrov? Dvome je razjasnil Swizz, ki je že v svojem naslednjem tvitu pojasnil: "Temu se reče rep."

Parček je srečno poročen že od julija 2010 in skupaj imata enega otroka, sina Eqypta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.