Ne boste verjeli, kdo moli za Schumija

Foto: EPA Jean Todt je eden redkih ljudi, ki imajo dostop do Nemca.
Foto: EPA Jean Todt je eden redkih ljudi, ki imajo dostop do Nemca.
Prijatelj Michaela Schumacherja, Jean Todt, papeža prosil za pomoč.
Oglej si celoten članek

Nekdanji predsednik Ferrarija Luca di Montezemolo je pred kratkim močno prestrašil oboževalce Michaela Schumacherja, ko je izjavil, da ima o zdravstvenem stanju sedemkratnega prvaka v Formuli 1 novice, a te žal niso dobre. Schumijeva tiskovna predstavnica njegovih namigovanj ni želela komentirati.

Vernim, med katere spada tudi družina Schumacher, pa novo upanje vlivajo besede predsednika avtomobilistične zveze FIA Jeana Todta, ki je povedal, da je med obiskom v Rimu papeža Frančiška prosil, naj moli za njegovega nekdanjega varovanca. "Z veseljem je privolil,“ je povedal Todt, ki je po snidenju z glavo Cerkve takoj poklical Michaelovo ženo Corinno in ji poročal o papeževi obljubi.

Schumacher je decembra 2013 med smučanjem v francoskih Alpah padel in utrpel hude poškodbe glave, zaradi katerih je bil nekaj mesecev v umetni komi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.