Ne boste verjeli, s čim bi se rad ukvarjal Dalibor

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dalibor upa na filmsko kariero.
Oglej si celoten članek

Dalibor, ki smo ga spoznali v letošnji sezoni Big Brotherja, nam je zaupal, da bi bil rad igralec. Da ima talent, smo lahko videli na začetku šova, ko je imel nalogo igrati negativca, kar mu je šlo več kot odlično od rok. Mirela, njegova tarča, je celo izjavila, da želi zaradi njegovega obnašanja takoj domov.

A Dalibor ne želi zasloveti kot zlobnež, ampak bi rad igral junaka. "Če bi se mi ponudila priložnost, bi se udeležil igralskega tečaja. Nikoli nisem igral, vidim pa, kako to delajo v filmih. Menim, da imam talent," pravi nekdanji tekmovalec šova Big Brother.

Če mu v svetu filma ne bo uspelo, pa se bo, tako pravi Dalibor, vrnil k delu, ki ga je opravljal pred šovom. "Spet bom delal za Rome," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.