Ne boste verjeli, s kom naj bi bila nekoč v zvezi Informacijska pooblaščenka

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Razvpiti znani Slovenec trdi, da je Mojca Prelesnik ljubezen njegovega življenja.
Oglej si celoten članek

Informacijska pooblaščenka in nekdanja generalna sekretarka Državnega zbora, pravnica Mojca Prelesnik (52) naj bi bila v devetdesetih dekle Arturja Šterna (56), ki še danes trdi, da je prav Mojca ljubezen njegovega življenja. 

"Skupaj sva bila od leta 1991 do 1994. Res je bilo lepo, ona je še vedno ljubezen mojega življenja," se Artur še po skoraj treh desetletjih spominja lepe pravnice, danes informacijske pooblaščenke. Medtem ko je pooblaščenka glede svoje preteklosti veliko bolj zadržana. Ta informacija jo je sicer nasmejala, a pravi, da zasebnih starih stvari ne bo komentirala. 

Foto: Facebook Artur Štern

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 00:01 24. April 2021.

    Saj Artur ni bil vedno tak čudak in zapitek. Če sta šmirala v študentskih leti, pa kaj.

  • ode
    19:34 23. April 2021.

    Porivala je tega idiota? Iste sorte tiči skupaj letijo. Pa kdo je to babo izbral na tako odgovorno mesto!

  • 14:50 23. April 2021.

    Artur se še vedno druži z steklenico "rujnega".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.