"Ne čutim pritiska"

Foto: Žurnal24 Maji Keuc se je uspelo uvrstiti v sobotni finale, kjer bo zapela ob 24 predstavn Foto: Žurnal24 V soboto, 11. junija, bo v ljubljanskih Križankah nastopil Dino Merlin. (Foto: E Foto: Žurnal24 Nadine Beiler, Avstrija Foto: Žurnal24 Nizozemska – 3JS Foto: Žurnal24 Witloof Bay, Belgija Foto: Žurnal24 TWiiNS, Slovaška Foto: Žurnal24 Mika Newton, Ukrajina Foto: Žurnal24 Zdob și Zdub, Moldavija Foto: Žurnal24 Eric Saade, Švedska Foto: Žurnal24 Christos Mylordos, Ciper Foto: Žurnal24 Poli Genova, Bolgarija Foto: Žurnal24 Vlatko Ilievski, Makedonija Foto: Žurnal24 Dana International, Izrael Foto: EPA Maja Keuc, Slovenija Foto: Žurnal24 Hotel FM, Romunija Foto: Žurnal24 Getter Jaani, Estonija Foto: Žurnal24 Anastasiya Vinnikova, Belorusija Foto: Žurnal24 Musiqq, Latvija Foto: Žurnal24 A Friend In London, Danska Foto: Žurnal24 Jedward, Irska

Your browser doesn’t support HTML5 video

Maja Keuc je med praznovanjem uvrstitve v finale spregovorila za Žurnal. V finalu si seveda želi podreti slovenski rekord, zmaga pa se ji zdi nerealna.
Oglej si celoten članek

V soboto bo z vami dihala domala vsa Slovenija. Čutite kaj pritiska?
Ne, nič. Samo uživali bomo.

Sloveniji se je po štirih letih uspelo uvrstiti v finale. Maja bo v soboto nastopila dvajseta po vrsti. Poslušajte njeno izjavo.

Boste svoj nastop še kakorkoli nadgradili, spremenili?
Ne vem, če je to sploh dovoljeno, ampak v nobenem primeru ga ne bomo spremenili, le izpilili ga bomo oziroma bomo dali vse od sebe. Bolj sproščeno bo.

Ste pričakovali finale?
Upali smo nanj. Upali smo, da se prebijemo v finale.

Imate kakšnega favorita?
Ne.

Se vam je kdo vtisnil v spomin, ali kdo izstopa?
Avstrijska predstavnica Nadine Beiler – kakšen glas, odlična pevka!

Koliko pa menite, da imate realnih možnosti za zmago?

Najbrž jih nimamo. Veliko je štanc. Poleg tega so tu velike države, ki v to vlagajo ogromno denarja. In pa televoting ...

Kaj pa, da bi podrli slovenski rekord in se uvrstili višje od sedmega mesta?

Težko. Si pa želimo, seveda! Upamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.