Ne duha, ne sluha, sta Lina in Aljaž (Kmetija) še par?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kaj se dogaja z mladima golobčkoma, Lino in Aljažem, ki smo ju lansko leto spremljali v šovu Kmetija.
Oglej si celoten članek

Sta Lina in Aljaž, ki smo ju spoznali v zadnji sezoni Kmetije, še par? Pa še kako! Aljaž je za zurnal24.si razkril, da golobčka že pol leta živita skupaj in sta zelo težko drug brez drugega, kadar imata kakšne opravke. "Jaz imam službo, Lina pa končuje študij. Tako je naneslo, da so se pri njej vsi izselili in sedaj midva živiva skupaj," pove Aljaž, ki pravi, da o naslednjem koraku še ne razmišljata: "Za poroko in otroke sva še premlada, lahko pa da, nikoli ne veš." 

Aljaž pa je še povedal, da ju v jeseni čaka velika preizkušnja za zvezo, za katero verjame, da jo bosta prestala. Kaj več ni želel povedati, a je namignil, da gresta morda vsak v svoj resničnostni šov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:16 31. Julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.