"Ne hodite v to savno!"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dekle nogometaša Ronalda Irina Shayk je na Facebooku objavilo fotografijo opeklin, ki jih je v neki savni utrpela njena mama.
Oglej si celoten članek

Nesrečna Olga je zaradi spolzkih tal v savni padla in priletela na vroč kotel, ki ni bil ograjen. Utrpela je opekline druge in tretje stopnje. "Ljubim svojo domovino. Ko vidim, kaj se tam dogaja, sem žalostna. Zdaj mi je žalostno zgodbo povedala še moja mama. Ko je stopila iz savne, ji je zaradi mokrih tal spodrsnilo in padla je na vroč kotel, ki ni bil ograjen. Utrpela je hude opekline, še huje pa je, da se je lastnik savne Stepan Nikolaevich, ki je dogovoren za varnost gostov, vedel, kot da se ni nič zgodilo. Opozarjam vse prebivalce Jemanzhelinska in goste mesta, naj se tej savni izogibajo," je na Facebooku zapisala lepa Rusinja in policijo pozvala, naj preveri stanje v savni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:50 14. Januar 2014.

    ...malo manj vodke, pa bo šlo!

  • 20:38 14. Januar 2014.

    Uf! Hvala za opozorilo! Naslednjič, ko bom v Jemanzkrnekinskem, bom pazu v katero savno bom šel. wtf...

  • 18:09 14. Januar 2014.

    prou lepa opeklina

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.