Ne hujša, temveč jé čokolado

Foto: FameFlynet Blake Lively Foto: FameFlynet Blake Lively Foto: Famepictures Blake Lively Foto: FameFlynet Blake Lively Foto: Fame Flynet Blake Lively
Mlada igralka Blake Lively je, kar se tiče svoje postave, rojena pod srečno zvezdo.
Oglej si celoten članek

Mlada hollywoodska igralka Blake Lively je razkrila skrivnost svoje postave. Priznala je, da zanjo, ki je brezhibna, premalo naredi, da ne telovadi dovolj pogosto, temveč se večkrat posladka s čokolado, kot pa gre v telovadnico.

V intervjuju za Vogue Paris je priznala, da nima nobenega načrta za telovadbo, temveč je preprosto srečna, da ima tako aktivno življenje.

"Vedno sem nekje. Ni mi treba imeti trenerja ali paziti na to, kaj pojem. Dan lahko začnem s skodelico vročega čokoladnega mleka ali pa končam z nekaj koščki temne čokolade. To je dobro za mojo moralo," pravi 26-letnica, ki je še dodala, da so za njeno vitko postavo v veliki meri zaslužna njena leta. "Starost in dobra presnova. Čez nekaj let pa bom morala imeti novo skrivnost, kot na primer neverjetno strogo dieto."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.