Ne le lepa, mama Tare Zupančič ima še nekaj več!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Jabolko res ne pade daleč od drevesa.
Oglej si celoten članek

Ne le lepoto, priljubljena voditeljica Tara Zupančič je po svoji mami podedovala tudi čut za živali. Tara je na Instagramu namreč sporočila, da si je njena mama letos zaželela prav posebno rojstno dnevno darilo. 

"Moja mati ima danes rojstni dan. Povedala nam je, da letos ne sprejema daril, ampak da naj vsak izmed naše familije donira raje za @zavetisceobala in njihove lačne smrčke. Če je še kdo med vami, ki lahko pomaga s kakim evrčkom, naj pošlje ZIVALI5 na 1919. Majko, vse najboljše," je zapisala Tara in objavila fotografijo s svojo lepo mamo.

Dobrodelnost pa ni tuja niti Tari, ki vsako leto izda dobrodelni koledar. Letos so ji družbo na fotografijah delale muce z ulice, z izkupičkom od nakupa pa voditeljica pomaga Društvu za zaščito živali Arja. A ne le z denarjem, Tara pomaga tudi z dejanji, tako je z ulice že večkrat rešila kakšno brezdomno muco in ji ponudila toplo zavetje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    08:19 13. Oktober 2020.

    Spodaj ima pa sivo muco - na sliki se ne vidi.

  • 19:38 12. Oktober 2020.

    Brez "majke" bi bilo ravno tako ok

  • 14:00 12. Oktober 2020.

    Ta empatija do živali, je edino, kar pri tej mladenki cenim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.