Ne le Luka, pri rosnih 22-ih z lastnim poslom tudi mlajši sin našega voditelja!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kakšen uspeh!
Oglej si celoten članek

Naš priljubljeni radijski in televizijski voditelj, glasbenik in igralec Jure Sešek je lahko upravičeno ponosen na svoje tri sinove. Da je v svetu glasbe in zabave uspelo najstarejšemu, Luki, že vemo, malo manj pa je znanega o mlajših dveh, Mihi in Janu. A tudi Mihi je nedavno uspel velik poslovni preboj. Pri rosnih 22 letih je odprl lastni posel, brivnico Seshcutz barbers. 

"Odprli smo pred dobrim mesecem, imam še dva zaposlena, eden od njiju je moj mlajši brat Jan. S tem se ukvarjam že pet let, čeprav sem po končani gimnaziji dve leti študiral fizioterapijo. Kasneje sem opravil še srednjo frizersko šolo, da sem lahko legalno odprl brivnico," je za zurnal24.si povedal Miha.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:03 4. April 2023.

    Vsak se po svoje znajde, če le lahko. Malo pa še tisk "napihne" novico.

  • 19:19 2. April 2023.

    Ko preletiš tele naslove imaš občutek, da živimo v indiji koromandiji. Vse je lepo, povsod smo super v športu, lepo …

  • 16:35 2. April 2023.

    Tile naši ''znani slovenski'' so vsi lepi, uspešni, zdravi, sposobni, izobraženi....skratka oh in sploh...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.