Ne le Maša, v Planetovem šovu polno Popovih zvezd

Iz šova v šov ...
Oglej si celoten članek

V že tretji resničnostni šov se podaja Maše Levačič in prav vse tri izkušnje so zanjo ljubezensko obarvane. Pred leti smo jo spremljali v resničnostnem šovu Big Brother, kjer se je zaljubila v sotekmovalca Erika, s katerim sta bila nekaj časa tudi par. Lansko leto smo jo lahko spremljali v Popovem šovu Sanjski moški, kjer se je borila za Blaževo srce, letos pa je "prestopila" na Planet TV, kjer se bo poročila na prvi pogled.

Maša je v 6. delu šova Poroka na prvi pogled povedala, da je samska že pet let, strokovnjaki v šovu pa so ji za ženina dodelili oblikovalca in športnika Matevža. Njunega prvega srečanja in poroke Planet TV sicer še ni predvajal, so se pa v šovu že pojavile Mašine prijateljice. In Planet TV je tokrat poln Popovih zvezd, saj Maši v Poroki na 1. pogled delata družbo nekdanji kandidatki Sanjskega moškega, Hana in Tina, na njeni televizijski poroki pa se ji bodo pridružile še nekatere druge resničnostne prijateljice.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:03 27. Februar 2023.

    Same neznane in nepomembne!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.