Ne ljubita se več

Foto: Žurnal24 V letu 2010 se ne smejita več skupaj. (Foto: Žurnal24)
Za božič še skupaj, v novem letu pa vsak zase. Franci Matoz in Damijana Žišt.
Oglej si celoten članek

V novo leto 2009 sta skupaj stopila v New Yorku, iz njega pa po naših zanesljivih informacijah vsak zase, čeprav sta za božič še bila skupaj. Razvpiti slovenski odvetnik Franci Matoz in strokovnjakinja za zapore, doktorica penalogije, Večerova novinarka Damijana Žišt.

Da so se poti razšle, je postalo jasno sinoči, ko je Damijana s sodelavci, a brez Francija, obiskala sprejem treh predsednikov za novinarje v Cankarjevem domu. Tudi Francija od konca preteklega leta na družabnih dogodkih ne spremlja več Damijana. Zadnje čase pa ga je mogoče največkrat opaziti v družbi medijskega mogotca Lea Oblaka. Damijana se iz Izole menda seli nazaj v Ljubljano.

Odvetniško-novinarski par je nedvomno zaznamoval slovensko sceno v letu 2009. On s številnimi razvpitimi primeri, ona predvsem s publiciranjem najodmevnejših kriminalnih primerov tudi v knjižni obliki.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.