Ne Marilyn, Arline

Foto: Žurnal24 Arline je za Playboy pozirala v podobnem položaju kot Marilyn. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Marilyn ali Arline? To je zdaj vprašanje. Zvezda vročega 15-minutnega filma, ki naj bi prikazoval Marilyn Monroe med oralnim seksom, naj bi v resnici bila Arline Hunter.
Oglej si celoten članek

Glavna igralka v vročem filmu je prelestna blondinka, ki ima na levem licu prepoznavno materino znamenje. To je bilo za številne ljudi zadosten dokaz, da se je oralnemu seksu prepuščala slavna Marilyn Monroe. Vendar ni bilo tako.

Svetlolasa, privlačna, štiri leta mlajša. Vse to je bila Arline Hunter. Lepotica je podobnost s slavno igralko uspešno izkoristila. Leta 1954 je postala Playboyjeva zajčica meseca avgusta ravno po zaslugi fotografij, ki so spominjale na tiste, ki jih je za omenjeno revijo šest let prej posnela Marilyn.

Ne verjamete? Poglejte si galerijo in se prepričajte, da bi Arline lahko osvojila naslov dvojnice slavne MM.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.