Ne moti je, če bi jo ujeli med oralcem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nina Osenar je navdušila s svojimi sočnimi izjavami, ki jih izrekla v intervjuju za eno izmed slovenskih revij.
Oglej si celoten članek

Nina Osenar nas je navdušila z odkritimi in pikantnimi izjavami, ki jih je izrekla v intervjuju za revijo Story:

"Tudi če bi bila takšna packa in bi sredi plaže oralno zadovoljevala neznanca, mi je figo mar, ali bi me pri tem fotografirali," je povedala na temo nedavnih fotografij zgoraj brez.

O tem, da z golimi fotografijami v reviji Playboy nikomur ni storila nič žalega: "... če bi lahko s tem pomagala delavcem Vegrada in drugih propadlih gradbenih podjetij, bi bilo moje oprsje 24 ur na dan na izvolite."

O morebitnih simpatijah in pomanjkanju pravih moških: "Za zdaj še ni preskočila nobena iskrica in prav srečna sem, da sem ženska in hkrati tudi pravi dedec, saj mi drugega ne preostane. V nasprotnem primeru bi lahko le še prosila za milostni strel."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:09 2. September 2011.

    lahko samo pohvalim Nino,<br />ker si upa biti to kar je<br />neglede na to, kaj si o njej kdorkoli misli

  • gec
    17:37 2. September 2011.

    žurnal v smetnjak,takoj...da vas ni sram,rajši kaj o revežih ki so ostali brez dela napište,koga brigajo cipe?

  • 16:50 2. September 2011.

    Ženska z malimi joški ... in zato velikim Ž! Bravo, Nina!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.