Ne pokažite tega otrokom!

Foto: Žurnal24 Uresničene sanje "na drevesu" ... Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Hiška na drevesu so sanje mnogih otrok. In če otroci sanjarijo tudi o novi otroški sobici, jim otroške sobe "na drevesu" raje ne pokažite.
Oglej si celoten članek

Pri Kidropolisu, ki je specializiran za otroško pohištvo in išče nove rešitve za uresničenje otroških sanj, so izdelali pravljično hišico na drevesu. A takšno, ki ni nastala na pravem drevesu, ampak je namenjena otroškim sobam. Uporabna je torej celo leto od jutra do večera.

 

Preberite še:

Prototip je narejen iz naravnih materialov; prevladuje seveda les, v hišico pa se spleza po vrvni lestvi. Stene in strop so pobarvali v barvah gozda, travnika in jasnega neba, namesto omar ima otroška soba prostor za shranjevanje v predalih v z lesom obloženih tleh, ki so v delu prostora dvignjena. In ne manjkata niti drevo in ograja okoli "posestva"! Prepričajte se v fotogaleriji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.