Ne uporabljajte tuje maskare!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lahko pride do okužbe.
Oglej si celoten članek

Verjetno si je večina žensk že kdaj izposodila ličila svoje prijateljice. Ko si boste naslednjič želeli z njeno maskaro poudariti trepalnici, raje pomislite še enkrat …

Zaradi pršic demodeks, ki jih najdemo na koži in tudi na trepalnicah, namreč lahko pride do vnetja vek, kar se kaže kot srbečica, pordele veke, solzenje, luske okoli trepalnic, pekoč občutek v očeh … "Na razrast pršice demodeks vplivajo številni dejavniki, med drugim tudi tip kože, prekomerna izpostavljenost soncu, uživanje alkohola, kajenje, stres, začinjena hrana, vroče pijače in hitre spremembe v temperaturi,“ pišejo na spletni strani mojeoko.si.


 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.