Ne ve, zakaj ga Kristen želi prizadeti

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kristen Stewart je bivšega fanta Roberta Pattinsona s svojimi nedavnimi izjavami globoko prizadela.
Oglej si celoten članek

Kristen Stewart je nedavno spregovorila o svoji zvezi z Robertom Pattinsonom in dejala, da je bilo vse skupaj nagnusno. Seveda so njene besede dosegle igralca, ki naj bi bil zaradi njenih izjav prizadet. 

Kot poroča HollywoodLife, naj igralec sicer ne bi bil presenečen nad njenimi besedami, a je kljub temu globoko prizadet. "Zdi se, da poskuša narediti vse, da bi ga prizadela, on pa ne ve zakaj," pravi vir blizu nekdanjega para. "Oba živita dalje, zato ni nobenega razloga, da ne bi bila spoštljiva do njune skupne preteklosti," še dodaja vir. 

Igralec naj bi sicer menil, da Kristen verjetno ni mislila izpasti tako ostro v svojih izjavah, a mu ob vsem skupaj ni prijetno.

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.