"Ne vem še, kdaj se vračam"

Foto: Žurnal24 Omar Naber
Omar Naber. Pevec je odšel v London. Za zdaj le na obisk k prijatelju.
Oglej si celoten članek

“Ne vem še, kdaj se vračam. To ne pomeni, da razmišljam o tem, da se v Slovenijo sploh ne bi vrnil. Morda pridem nazaj že prihodnji teden ali pa šele čez 14 dni,” nam je povedal Omar Naber, ki se te dni mudi v Londonu.

Rene zanj piše besedila

Naber je na obisku pri prijatelju Renatu Volkerju, ki v britanski prestolnici živi že več let. Volker, bolje znan kot Rene, sicer piše besedila za nekatere slovenske glasbenike, med katerimi je tudi Naber. Bolj pa je znan po tem, da je odprt homoseksualec, ki je pred leti, preden se je odselil v tujino, na to temo nastopal tudi v televizijskih oddajah. Za sabo pa ima tudi pevsko kariero – leta 2004 je v Križankah priredil koncert s številnimi nastopajočimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.