Ne zamudi: Jani Muhič spodaj brez

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Legenda!
Oglej si celoten članek

Voditelj dnevnoinformativne oddaje 24ur, Jani Muhič, je gledalcem že pred leti pokazal, da je poleti, ko ga še dodatno grejejo studijske luči, v studiu spodaj brez – hlač. 

Da je simpatični voditelj oddajo spet vodil v kratkih hlačah, so razkrili na družbenem omrežju 24UR. "Medtem pa v našem studiu … here we go again ... @jani.muhic, kot že pretekla poletja, spet samo v kratkih hlačah - nad voditeljsko mizo pa srajca, kravata in jakna, kot se to spodobi. Jani, legenda. Vsem nam je pač vroče, mar ne?!“ so zapisali ob posnetku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 00:56 7. Julij 2021.

    Pokojni Tanko je poročila vodil kar v spodnjih gatah. Zakaj pa ne, saj se jih za mizo ne vidi.

  • 21:15 6. Julij 2021.

    On spodaj brez, ona zgoraj brez. 😂😂

  • 20:58 6. Julij 2021.

    Malo ste morda svignili gledanost na ta račun … sicer pa … zakaj pa ne .. tudi njemu je vroče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.