Ne znajo si pobarvati las

Foto: Shutterstock Zivljenje 12.03.14, moski, lasje foto: shutterstock
Starejši moški so pri barvanju las veliko bolj zadržani kot ženske.
Oglej si celoten članek

Vsak deseti, ki ima več kot 40 let, se raje pobarva sam, kot da bi si privoščil pomoč usposobljenih frizerjev, so pokazali izsledki ankete, ki so jo izvedli v enem od priznanih ameriških salonov.

"Moški ne želijo priznati, da se bojijo staranja. Navzven želijo delovati, kot da jim je za gubice in sive lase le malo mar, resnica pa je vse prej kot to," trdijo snovalci ankete. Zato se velikokrat zatečejo k skrivnostnemu lepotičenju med štirimi stenami, kar pa največkrat prinese ravno nasprotne učinke od želenih. Namesto da bi bili videti mlajši, z nenaravnimi pričeskami, ki se jim že na kilometer vidi, da so jih njihovi "ponosni" lastniki trpinčili, delujejo smešno.

"V salonu s prelivi las ne prekrijemo v celoti. Uporabljamo barvne prelive, ki ne vsebujejo amoniaka in ne puščajo narastka, prekrijejo pa sive lase in se postopoma izpirajo – vse to pa je nujno za naraven videz," nam je povedal frizer, ki je odgovoren za barvanje las v salonu Mič Styling.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.